Liviu Dragnea vrea lămuriri de la Klaus Iohannis privind o presupusă implicare în negocierile dintre PNL şi UNPR. Reacția șefului statului

Data publicării:
iohannis dragnea - presidency

ACTUALIZARE 15.20. Administrația Prezidențială a transmis că șeful statului nu se implică în negocierile dintre partide și că acest demers este sub nivelul său. 


Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „ Un senator care a venit la noi, a spus că nu vrea să meargă către PNL, ne-a spus ca domnul Oprea le-a spus că inclusiv cu domnul iohannis au discutat subiectul ăsta. Mie mi se pare o afirmaţie, care dacă se dovedeşte reală e ceva foarte grav. Eu cred că domnul Oprea si domnul Steriu si domnul Iohannis ar trebui să lămurească dacă au avut, în trei sau câte doi, discutii pe această temă pentru că ar fi o implicare neconstitutională a preşedintelui in viata partidelor”. 

Valeriu Steriu, președintele UNPR: „Informațiile despre prezența mea la Cotroceni sunt ca în bancurile cu Radio Erevan. Adevărul este că am fost la Cotroceni, dar nu să negociez. Adevărul e că nu am fost singur la Cotroceni, dar nu cu Gabriel Oprea, ci cu Liviu Dragnea și Vasile Blaga și Alina Gorghiu, când toți președinții partidelor politice parlamentare am participat la consultarea cu partidele politice pe tema Brexit”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri