Liberalii fac teste pentru parlamentare

Data publicării:
sigla-pnl-nou

16 liberali vor să participe până acum la sondaj şi să vadă ce cred bucureştenii despre ei.

Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti: „Sunt mai mulţi doritori decât estimăm noi la început şi atunci costurile se împart la toţi cei care doresc. PNL trebuie să vină cu o listă de oameni integri, de oameni cunoscuţi şi de oameni apreciaţi.”

Unul dintre cei care vor apărea în sondaj este actualul deputat liberal de diaspora, Ovidiu Raeţchi.

Ovidiu Raeţchi, deputat PNL: „Ai nevoie să identifici exact temele care intersează pe cetăţenii din Bucureşti astfel încât să nu cânţi pe lângă muzică aşa cum poate s-a întâmplat la alegerile locale.”

Sondajul însă, nu va fi o garanţie că cei care vor ieşi cel mai bine vor primi automat un loc pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Cristina Trăilă, secretar executiv PNL: „Am candidat de-a lungul timpului în Bucureşti, este o zonă pe care o cunosc foarte bine. Este adevărat, nu am intrat niciodată în Parlament şi, cu atât mai mult este necesar să se facă această analiză la acest moment.”

Liberalii şi-ar dori pe listele pentru parlamentare şi câţiva miniştri din cabinetul Cioloş. Tocmai de aceea sondajul care începe săptămâna viitoare vizează şi activitatea acestora.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri