Liderii USL, faţă în faţă. C. Antonescu: E ca în marile iubiri, în fiecare zi se ia totul de la început

Data publicării:
ponta si antonescu resized mediafax 1

ACTUALIZARE 12.45. „Guvernul merge, majoritatea USL în Parlament nu a dat niciun rateu. Restul sunt vorbe”, a declarat Victor Ponta.

La rândul său, Crin Antonescu a susţinut: „A fost o întâlnire foarte normală, axată exact pe temele anunţate”.


De la începutul lunii septembrie, liderul PNL l-a atacat constant pe Victor Ponta, iar acesta a evitat să reacţioneze. A răspuns doar eşalonul doi al PSD, în termeni ultimativi. Aşa nu mai merge, spunea preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

„Eu cred că azi e cazul să punem punct unei situaţii care durează de ceva timp şi care duce la decredibilizarea USL. Trebuia să avem această întâlnire de urgenţă, o avem azi şi e cazul să punem capăt situaţiei. Cred că prin menţinerea unei astfel de situaţii în care nu facem altceva decât să întoarcem lucrurile, mă întorc în 2011, când s-a format USL, făceam cu toţii eforturi în teritoriu să nu se atace unii pe alţii. Astăzi suntem în situaţia în care noi, la centru, ne atacăm. Discuţia de azi va fi lămuritoare. Dacă sunt lucruri care nu s-au spus, azi să se spună. Să lămurim toate aceste aspecte. Cel mai important lucru e ca USL să se menţină unitatea pentru că aşteptările sunt foarte mari”, a declarat Daniel Constantin, la sosirea la întâlnirea USL.

(Declaraţiile făcute de Daniel Constantin)

El a afirmat că nu ştie pe nimeni din PSD care să vrea să candideze la prezidenţiale.

„USL merge mai departe, ce să mai tranşăm? Nu m-aţi auzit cu nicio critică la adresa colegilor mei”, a spus astăzi, Victor Ponta.  

(Declaraţiile făcute de Crin Antonescu şi Victor Ponta)

„Dacă pentru unii guvernarea înseamnă ciolan, de exemplu pentru domnul Sârbu, pentru mine nu înseamnă ciolan, adică sunt nişte mici nepotriviri. Putem decide la fiecare şedinţă dacă merge sau nu, e ca în marile iubiri, în fiecare zi se ia totul de la început”, a spus, la rândul său, Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri