Liviu Dragnea: PSD ar vrea alianţă cu PPDD

Data publicării:
liviu dragnea RESIZE -Mediafax Foto-Gabriel Petrescu

„Vrem să facem majorităţi cu PPDD în toate judeţele şi localităţile în care se poate. În condiţiile în care liberalii au hotărât să facă alianţa cu PDL, nu ştiu dacă o s-o facă sau nu, dar vrem ca majorităţile să funcţioneze în continuare”, a spus Liviu Dragnea.

El a arătat că a discutat în acest sens cu secretarul general de la PPDD, Liviu Neagu, şi a precizat că discuţiile sunt incipiente.

„Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo. Dacă e vorba de o alianţă anti-Băsescu, ne aşezăm la masă şi stabilim. Iar dacă nu a înţeles că PNL e pro-Băsescu, înseamnă că a fost plecat din ţară”, a spus Dragnea, care a arătat că este posibilă şi încheierea unei înţelegeri la nivel parlamentar între cele două formaţiuni.

Dan Diaconescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îi roagă pe toţi cei care conduc partide să vină alături de el, pentru a face alianţa anti-Băsescu.

El a spus că personal nu a avut niciun fel de discuţii cu PSD, ci secretarul general al PPDD s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, pentru a discuta despre situaţia de la Teleorman.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri