Liviu Dragnea: Premierul Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri

Data publicării:
dragnea 28 ian

Întrebat în privința unei moțiuni de cenzură, Dragnea a arătat că nu dorește să dea termene.

„Nu vreau să dau termene, pentru că, cine știe, poate brusc, în următoarele zile, în următoarea săptămână, poate premierul face ceva remanieri, poate că a înțeles că unii nu mai pot rămâne pe acolo, poate își schimbă atitudinea. (...) Eu nu știu ce va face Dacian Cioloș. (...) Dacă vin proiecte de lege pe care noi le credem necesare și bune, noi le votăm, dacă nu, nu”, a declarat Liviu Dragnea, la DC News live.

În opinia acestuia, premierul ar trebui să remanieze câțiva miniștri, iar decizia finală îi aparține, având toate informațiile să ajungă la o concluzie.

„Dacă simte, dacă înțelege că va începe și dumnealui să aibă probleme ca Guvern în ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci înseamnă că va proceda rapid la niște remanieri. Dacă nu va înțelege lucrul ăsta și îi va păstra în orice situație pe toți membrii Cabinetului, mai devreme sau mai târziu, atunci reacția va fi asupra întregului Cabinet. (...) Eu spun asta încă o dată: premierul Cioloș ar trebui să remanieze câțiva miniștri. Decizia finală este a dumnealui, nu eu îi fac Guvernul. Dar, ca și mulți oameni, am și eu nemulțumiri față de unii miniștri. Are toate pârghiile la dispoziție, toate informațiile să ajungă la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta așteptăm, să vedem dacă remaniază și dacă face și alte lucruri. Moțiunea de cenzură se poate introduce foarte repede și foarte ușor, se pune problema ce se întâmplă a doua zi. Nu știu, ajungem din nou la Cotroceni”, a arătat președintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri