Liviu Dragnea cheamă miniștrii la ordine: Vor comunica mai bine cu grupurile parlamentare

Data publicării:
dragnea psd ro

Președintele interimar al PSD le atrage atenţia miniştrilor să nu uite cine i-a trimis în funcţie şi să nu mai participe la dezbateri televizate pe orice teme, ci doar la cele în care pot să vorbească despre activitatea lor.

Miniștrii vor comunica mai bine și mai des cu grupurile noastre din Parlament, pentru ca primul ministru să fie informat mult mai bine despre punctele de vedere ale parlamentarilor noștri care susțin guvernul”, spune Liviu Dragnea.

Şi pentru ca ameninţarea să nu pară vorbă goală, liderul interimar al PSD ştie şi cum să lupte cu miniştrii neascultători. „Voi lupta cu mâinile goale și vă spun care e cea mai importantă armă – descentralizarea”, a punctat preşedintele interimar al PSD.

Noul lider al PSD speră ca şi preşedintele Klaus Iohannis să susţină proiectul descentralizării, abandonat după ruperea USL. Liviu Dragnea îşi doreşte şi o bună comunicare cu Guvernul şi Parlamentul. Cât priveşte comunicarea din propriul partid, noul lider PSD vrea să revină la sistemul de videoconferinţe, ca pe vremea lui Adrian Năstase. „E timpul să depășim nivelul de like-uri și susțineri pe Facebook. Vom realiza o platformă reală de dezbatere online unde tinerii din PSD, dar și cei care nu sunt membrii de partid să își spună și ei părerea despre cum văd rezolvarea marilor probleme din această țară”, a spus acesta.

Liviu Dragnea trebuie să-i convingă mai întâi pe toţi membrii să-şi plătească cotizaţia de un leu. În acest fel ar mai reduce din datoria istorică de peste șapte milioane de euro pe care PSD o avea anul trecut.

„Sunt câțiva care probabil că au obișnuința să meargă la restaurant, să se așeze, să consume și apoi să plece, uitând să bage mâna în buzunar”, a mai adăugat preşedintele interimar al PSD.

Şeful interimar al social democraţilor vrea ca, până în octombrie, partidul să îşi stabilească candidaţii pentru alegerile locale. Propunerile transmise din teritoriu trebuie să fie însoţite de o fişă din care să reiasă popularitatea şi competenţele celui care vrea să candideze, dar şi faptul că nu are probleme cu legea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri