Liviu Dragnea, despre consilierul PSD din Prahova care i-a sărutat mâna preşedintelui CJ: A avut o emoţie amestecată

Data publicării:
5773e3c8682ccf545ecc657f

 

FOTO ziarulincomod.ro

”Am vorbit cu colegul meu (...) este un băiat tânăr în care am foarte mare încredere, mi-a explicat ce s-a întâmplat. El a fost luat pe nepregătite, colegul lui consilierul judeţean, un om respectabil de altfel, mai în vârstă, a fost foarte emoţionat, a fost un gest greşit. Din păcate, asta e, nu e vina preşedintelui de CJ. A fost luat pur şi simplu pe nepregătite, nici consilierul care a făcut-o după aia nu şi-a explicat, emoţie amestecată...”, a spus Dragnea, citat de News.ro.

Fostul subprefect de Prahova Alexandru Bănică, ales consilier judeţean pe listele PSD, a fost fotografiat, miercuri, în timpul şedinţei de constituire a CJ Prahova, în timp ce săruta mâna noului şef al instituţiei. Contactat telefonic, Bănică a susţinut că este vorba despre un trucaj, spunând: "A fost un gest aşa. N-a ajuns mâna lui la gura mea. E o prostie" şi adăugând că el nu sărută nici mâna preotului.
Alexandru Bănică, unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Prahova, fost subprefect al judeţului şi fost director al Parcului Industrial Plopeni, deţinut de Consiliul Judeţean Prahova, a fost fotografiat, miercuri, în timpul şedinţei de constituire a CJ, în timp ce săruta mâna noului preşedinte al instituţiei, Bogdan Toader.

Bănică, ales consilier judeţean pe listele PSD, a fost cel care, din postura de preşedinte de şedinţă, a anunţat alegerea lui Bogdan Toader în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În aplauzele colegilor de la PSD şi ale prefectului judeţului Prahova, Cosmin Georgescu, fostul subprefect a luat mâna preşedintelui CJ Prahova şi a sărutat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri