Liviu Dragnea nu exclude funcția de premier

Data publicării:
ponta dragnea digi

Obiectivul meu pentru anul 2016 reprezintă pregătirea partidului pentru cele două scrutinuri importante: alegerile locale şi alegerile parlamentare. Un alt obiectiv important îl reprezintă pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid. Al treilea obiectiv: programul de gestiune a carierei, pentru a avea nu numai o evidenţă cantitativă, ci şi una calitativă”, a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune.

Întrebat dacă l-ar interesa, după alegeri, funcţia de prim-ministru, șeful interimar al PSD a răspuns: „Nu ştiu, să ajungem acolo. Deci nu o să spun că nu mă interesează, nici nu spun că mă interesează. Cel mai important este ca PSD la finalul anului viitor să fie partidul câştigător al alegerilor, după care se pot face foarte multe calcule.”

La PSD Gorj, unde Liviu și Dragnea au avut o conferință de presă, cei doi au negat informația că premierul ar urma să fie schimbat în curând.

Liviu Dragnea: Eu nu ştiu nimic. Poate Victor.

Victor Ponta: Eu nu ştiu nimic. Poate Liviu. Care surse din Cotroceni? Înţeleg că preşedintele de-abia a ajuns în ţară şi a început să schimbe guvernul. Sursele alea sunt penibile.

Liviu Dragnea: Nu este nicio discuţie făcută sau începută cu nimeni de la Cotroceni pentru schimbarea primului-ministru.

Victor Ponta: Nu e chiar un loc foarte liniştit cel de la Palatul Victoria, nu cred.

Reporter: La un moment dat se va întâmpla ce?

Victor Ponta: Să plec din funcţia de prim-ministru. Nu am de gând să stau toată viaţa. Atât timp cât va exista sprijinul coaliţiei de guvernare până la alegeri. După aia, dacă va exista, nu rămân eu.

Liviu Dragnea: Ar fi cam mult totuşi.

Victor Ponta: Ar fi cam mult. Pe bună-dreptate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri