Ludovic Orban despre fuziunea PC cu PLR: Doi ţuţeri care nu mai ţâţâie separat, ci în cor în jurul lui Ponta

Data publicării:
tuter

  

Tusea şi junghiul, sacul şi petecul. Doi ţuţeri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta nu mai ţâţâie separat, ci o să ţâţâie de acuma în jurul lui Ponta în cor. (...) Doi ţuţări nu mai ţâţâie separat, pe două voci, ci o să țâțâie pe o singură voce. Zero cu zero chiar dacă dă zero virgulă zero tot egal cu zero este”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre fuziunea PLR şi PC.

Liderul PNL a mai spus că PC şi PLR sunt două partide care nu au dat piept cu electoratul şi că nu este departe momentul în care PSD să se „lepede” de aceşti „tovarăşi de drum”.

„Sunt două partide care niciodată nu au dat piept cu electoratul, care niciodată nu au avut capacitatea să obţină o susţinere care să le permită să aibă o voce în viaţa publică românească şi care întotdeauna au încăput în bagajele principalului partid de guvernământ, dar le aduc aminte perioada anilor '45-'46 şi conceptul tovarăşi de drum. Cred că nu este departe momentul în care PSD nemaiputând să-şi satisfacă pretenţiile propriilor membri de partid să se lepede de aceşti tovarăşi de drum şi să-i lase de izbelişte să-şi rupă gâtul singuri oricât au ţâţâit în jurul lui Victor Ponta”, a mai spus Orban.

PLR, condus de Călin Popescu Tăriceanu şi PC, condus de Daniel Constantin, au încheiat discuţiile despre fuziune, noua formaţiune urmând să se numească Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri