10.000 de social-democrați nu l-au vrut pe Liviu Dragnea

Data publicării:
liviu dragnea tribuna psd facebook-6

Alegerea lui Liviu Dragnea deja nu mai este un subiect de interes pentru că era previzibilă. Și prezența a fost mulțumitoare - 85%. În momentul de față altele sunt problemele Partidului Social Democrat. A început ședința Comitetului Executiv în care se va discuta despre structura noii conduceri a partidului - structura Biroului Permanent.

Deja sunt câteva tensiuni, pentru că Valeriu Zgonea și-ar fi dorit a doua funcție în PSD, cea de președinte executiv, însă Liviu Dragnea a propus în ultima clipă patru funcții de prim-vicepreședinte, fapt care l-a nemulțumit pe președintele Camerei Deputaților.

Pe de altă parte, sunt social-democrați care se bucură că vor fi mai multe funcții de conducere în partid. Marian Oprișan, de exemplu, a mărturisit că și-ar dori una dintre aceste funcții. De asemenea, sunt propuși mai mulți tineri din partid să ocupe una dintre aceste funcții, tineri apropiați de Liviu Dragnea.

Victor Ponta a spus că nu este nicio problemă ca Liviu Dragnea să își construiască o nouă echipă de conducere, fiindcă „așa este normal”.

Mai sunt anunțate și alte modificări, de exemplu ca membrii de partid care participă la Biroul Permanent, dar nu au funcții, cum sunt unii miniștri sau premierul, să nu mai aibă drept de vot. Victor Ponta nu s-a arătat deranjat de o asemenea măsură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri