Maria Grapini a făcut o greșeală pe minut la ceremonia de predare a mandatului de ministru

Data publicării:
grapini

Deși probabil că nu încearcă, Maria Grapini, fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, bate orice record la numărul de greșeli gramaticale pe minut.

„Pentru guvernanți este foarte greu să explice cetățeanului, mediului de afaceri, de ce este rău astăzi. Astăzi este rău pentru că ieri au fost politice proaste. Trebuie mediatizat foarte mult, să știe societățile că dacă cineva mai îndrăznește să îi pună poprire pe cont”, a spus Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri şi Turism.

Nici luna aprilie nu există pentru fostul ministru.

„Tribunalele comerciale din april vor funcționa... ”, a mai spus fostul ministru.

După un an și două luni în fotoliul de ministru, Maria Grapini este recunoscătoare echipei sale.

Vreau să le mulțumesc echipei”, a spus Maria Grapini.

Apar și unele probleme cu cifrele...

2013 s-a încheiat cu o creștere a numărului de turiști de 3,7. Am spus că în 2014 creșterea va fi cu 50% mai mare decât în 2013”, a adăugat fostul ministru.

Ceremonia de predare a mandatului este un bun prilej de replici relaxate și glume cu reprezentanţii mediului de afaceri. Unii dintre aceștia îi reproșează Mariei Grapini că a părăsit funcţia de ministru pentru a candida la alegerile europarlamentare. Numai că și aceștia se contaminează și greșesc un proverb.

„Am fost prieteni, când am auzit ce vrea să facă i-am spus că am fost trădați, azi e o zi de doliu, am venit îmbrăcat adecvat. A dat vrabia de pe gard pe cioara din mână”, a spus Mihai Ionescu, secretar general ANEIR.

În locul Mariei Grapini, noul Ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii este Florin Jianu, fost preşedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri