Mesajul lui Liviu Dragnea cu ocazia Zilei Naționale a României

Data publicării:
liviu dragnea psd ro

La 1 decembrie 1918, românii s-au adunat într-o singură țară. Au făcut-o arătând o voință și un curaj cum rar s-au vă...

Posted by Liviu Dragnea on Monday, November 30, 2015

La 1 decembrie 1918, românii s-au adunat într-o singură țară. Au făcut-o arătând o voință și un curaj cum rar s-au văzut.

Unirea teritoriilor românești a fost făcută cu sacrificii de sânge în Marele Război și cu efortul unei elite politice excepționale. Azi, cînd sărbătorim 97 de ani de la înființarea României moderne, nu avem dreptul să-i uităm nici pe martiri și nici pe ctitori.

Trebuie să onorăm acea generație întemeietoare și să învățăm de la ea. Marea Unire e actul de naștere al României de azi.

În anul 2015, noi suntem datori să mergem înainte, indiferent de obstacole, trebuie să privim cu optimism viitorul și să ne cinstim trecutul. Ziua Națională înseamnă, înainte de toate, UNIRE iar clasa politică și cetățenii trebuie să înțeleagă că unitatea este motorul progresului, este condiția necesară pentru ca România să reușească.

La mulți ani România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”, a transmis președintele PSD Liviu Dragnea cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citiți și: România îşi serbează Ziua Naţională

La mulți ani, România! Digi24 transmite în direct festivitățile de Ziua Națională

Mesajul lui Dacian Cioloș de 1 Decembrie: „Și aici, acasă, vrem o țară cu care să ne mândrim”

OAMENI CARE SCHIMBĂ LUMEA. Fotograful care vede „Bucureștiul optimist”

Mesajul lui Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Naționale a României

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri