Mihai Sturzu: Corupţii sunt prezenţi în primele eşaloane ale PSD. Am greşit cu votul din diaspora

Data publicării:
mihai-sturzu-FB 1

Mihai Sturzu, președintele TSD / FOTO: Facebook

„PSD-ul are o serie întreagă de probleme interne, începând cu prezenţa corupţilor în primele eşaloane, dar ele ne privesc în primul rând pe noi, membrii de partid”, a arătat Mihai Sturzu în scrisoarea deschisă remisă presei și ciatată de Mediafax.

Sturzu a arătat, de asemenea, că cea mai mare greşeală pe care Guvernul PSD a făcut-o pe 16 noiembrie a fost “ceea ce s-a întâmplat la secţiile din diaspora”, el apreciind că electoratul a avut dreptate atunci când nu a iertat PSD pentru acest fapt.

„Electoratul nu ne-a iertat pentru asta şi a avut dreptate să nu ne ierte. Dacă PSD îşi poate spăla cu ceva obrazul, după 16 noiembrie, ar trebui să fie principalul promotor al unei initiative privind votul prin corespondenţă”, a mai arătat Mihai Sturzu.

El a mai spus că partidul din care face parte, PSD, tocmai a pierdut alegerile prezidenţiale, cu Victor Ponta, după un scrutin în care a obţinut cele mai multe voturi din anii ’90 încoace.

„Nu evit s-o spun: a pierdut. Dar a pierdut nu fiindcă adversarul a fost mai bun - cu tot respectul pentru oponenţii noştri politici şi preşedintele ales, Klaus Iohannis -, ci fiindcă la urne au apărut, de nicăieri, milioane de români care au nevoie de o schimbare. Ce i-a adus la urne? Eu cred că, în esenţă, i-a adus o dorinţă de schimbare a tuturor obiceiurilor politice din ultimii ani, o dorinţă de a fi reprezentaţi mai mult de politică decât au fost până acum, o dorinţă de a nu mai fi deranjaţi de scandalul politic omniprezent în ultimii 10-15-25 de ani”, a mai spus Mihai Sturzu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri