Mircea Geoană: Este o problemă de timp până când Dragnea va pleca de la conducerea PSD

Data publicării:
Mircea Geoana Agerpres

 

FOTO Agerpres

"Situația lui Liviu Dragnea este o situație imposibilă azi, în plan intern și în plan internațional. În clipa de față și el și PSD-ul prin asociere sunt de fapt într-o carantină. Este doar o problemă de timp până când Liviu Dragea va pleca de la conducerea PSD. Nu poți să conduci un partid important într-o țară cu cineva condamnat definitiv", a spus Geoană a Craiova unde a participat la lansarea deputatul Florentin Gust la Primăria Craiova din partea PSRO.

Geoană a mai afirmat că situația în care se află în acest moment PSD poate determina electoratul de stânga să se uite spre PSRO, care este o soluție pe această zonă politică.

"Scopul nu scuză mijloacele, Chiar dacă referendumul acela a fost operațiune populară, nu înseamnă că putem la nesfârșit să facem fraudă electorală. Eu sper că ce s-a întâmplat în această perioadă să fie o lecție pentru cetățeni, să nu voteze din inerție. Sunt și alte opțiuni. Iar pe stânga, mai ales după decizia totalmente inacceptabilă a lui Dragnea de ieri, PSRO este adevărata soluție pe stânga și sunt convins că dincolo de oameni din PSD, cred că public de stânga, care până acum ar fi fost tentat să voteze PSD, începând de ieri vor fi mult mai atrași de PSRO", a mai afirmat Mircea Geoană.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri