Mircea Ionescu Quintus: Am pierdut un primar, am câştigat un membru de valoare al PNL

Data publicării:
mircea ionescu quintus inquamphotos-3

 

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

„Marian Munteanu a făcut un gest cum rareori se întâmplă printre noi, românaşii.

Am pierdut un primar şi am câştigat un membru de valoare al PNL.

Un partid politic şi un om politic nu are voie să fie surprins, să spună: nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva. Noi trebuia să ne asigurăm câteva rezerve, nu de candidaţi, de situaţii. Greşeala de a ne adresa unui nemembru al partidului, ceea ce a nemulţumit pe foarte mulţi – aceasta era problema.

Nimeni nu se aştepta, nici eu, care îl cunosc de atâta vreme pe Ludovic Orban să fi făcut vreo greşeală dintre cele care i se reproşează. Faptul că s-a retras din toate funcţiile ne arată că undeva îşi simte şi el o răspundere.

În privinţa lui Marian Munteanu nu aveam vreun motiv să îi fi retras noi candidatura. Chestia cu securitatea .... eu am luptat doi ani ca sa-mi mai spal puţin de obraz, pentru că atât se mai poate după ce a ai intrat în gura lumii.

Prin urmare mi s-au făcut imputări şi înţelegându-l bine pe prietenul nostru și colegul nostru bun, Marian Munteanu, de îngrijorarea pe care o are i-am spus: Dacă vrei să faci un bine partidului nostru, față de situația de încleștare în care ne aflam cu influențe la baza partidului să știți că cine a lucrat aici a știut de unde să o ia, de la bază. Și atunci i-am spus singura soluție pe care o avem, eu și conducerea, nu avem temei să vă retragem candidatura, numai un gest de înaltă ținută omenească şi boierească aș zice este să faceți dumneavoastră acest gest. Știu că nu e ușor. Știu că am terminat și așa cum zice românul - noaptea e un bun sfetnic bun - și iată că a fost”, a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri