Mihai-Răzvan Ungureanu: Nu toate formațiunile de dreapta l-ar susține pe Antonescu la prezidențiale

Data publicării:
UNGUREANU -Mediafax Foto-Mihai Dascalescu

 

Într-o Românie atât de instabilă politic este nevoie de o opoziție constructivă și puternică, nu de una care va avea de împărțit răzbunări cu vechii aliați. PNL trebuie să-și clarifice mai întâi problemele din interiorul partidului, probabil se va pune în vedere plecarea lui Antonescu de la șefia partidului, ceea ce implicit va duce în discuție și varianta ca acesta să nu mai candideze la prezidențiale.

Fără susținerea PSD-ului șansele să câștige Antonescu vor fi relativ scăzute. Cred că pentru domnia sa va fi mai important să-și mențină poziția de lider al PNL-ului.

Nu toate formațiunile de dreapta l-ar susține pe Antonescu la prezidențiale. Ar fi realmente tragic ca în turul doi să fim nevoiți să alegem între PSD și Antonescu și nu pot să cred că putem fi atât de iresponsabili când vine vorba de viitorul țării noastre. Cei care fac astăzi calcule de putere pe partea dreaptă a eșichierului politic să ia întâi aminte aceste chestiuni”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Mihai – Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri