Parlamentar despre „Poziția copilului”: Nu cumva acel film a fost premiat pentru că se doreşte denigrarea poporului român?

Data publicării:
victor cristea pds2

„Cu câteva luni în urmă am văzut cu un coleg de-al meu un film, 'Poziţia copilului'. M-a impresionat foarte mult... După un timp aud că este premiat acest film. Am vrut să ies din sală când a început filmul.... Cu cuvinte atât de urâte.... Noi ne chinuim să dăm o educaţie copiilor la şcoală şi în filmul ăla numai nişte obscenităţi, trivialităţi, înjurături... Copilul către mamă, îi spunea tot felul de lucruri urâte”, a spus Victor Cristea de la tribuna Parlamentului.

Nu cumva acel film a fost premiat pentru că se doreşte denigrarea poporului român şi minimalizarea activităţii în învăţământul nostru? Și noi venim să-i mai dăm artistului... Pe ce bani?... Să-l şi legiferăm să denigreze şi să ne facă inculţi. Cu ce bani a făcut acest film, l-a făcut cu bani din buzunarul lui, din salariul lui?”, a întrebat deputatul.

Profilul de parlamentar al lui Victor Cristea

Victor Cristea a fost ales în 2012 deputat din partea PSD, pentru al doilea mandat.

Este secretar al Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților și membru al Grupurilor de prietenie cu Luxemburg și Mongolia.

Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Victor Cristea a avut în acest mandat cinci luări de cuvânt, două declarații politice, șase propuneri legislative și patru întrebări și interpelări.

Victor Cristea a mai avut un mandat de parlamentar, între 2008 și 2012. Anterior, în perioada 1992-2008, a fost primar al municipiului Vaslui.

În perioada 1975-1992, Victor Cristea a fost profesor și director al unui grup școlar și apoi al unui liceu din Vaslui.

A absolvit Facultatea de Fizică a Universității "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi în 1972.

Victor Cristea este membru PSD din 2001. Este vicepreședinte al PSD Vaslui și membru în Consiliul Național al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri