Parlamentarii PNL şi PSD au părăsit Plenul reunit, în care trebuia să se dea votul pentru V. Ciorbea. Premierul: Am picat în Caragiale de tot

Data publicării:
parlament

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, arată cu degetul spre deputaţi care şi-au prelungit nepermis de mult şedinţa de plen.

„Niciodată nu s-a întâmplat ca această şedinţă să fie amântă o oră şi 15 minute pentru că una dintre camere, Camera Deputaţilor, şi-a prelungit programul de lucru. Imediat ce preşedintele Camerei Deputaţilor a anunţat prelung la nesfârşit le-am cerut senatorilor să plece şi mă bucur că şi colegii PNL au înţeles gestul şi au părăsit Camerele reunite. Este un abuz care nu poate rămâne nesancţionat”, a declarat Puiu Haşotti.

„În momentul în care stăm să votăm persoane policalificate ca Ciorbea, pe care acum două săptămâni de zile guvernul l-a propus ca membru al ASF şi acum ne trezim cu el că e cea mai bună variantă ca Avocat al Poporului, constat că instituţia Parlamentului este luată în derâdere. Nu vrem să participăm la această mascaradă”, a spus Daniel Fenechiu, liderul deputaţilor PPDD.

„Domnul Ciorbea e senator PNL şi e susţinut de PNL. Am considerat că poate fi un Avocat al Poporului care să aibă şi experienţa şi pregătirea profesională şi sprijinul necesare. De ce i-au promis cei de la PNL că îl votează şi apoi au plecat din sală mi se pare un gest foarte urât. Mi se pare că chiar am picat în Caragiale de tot. Sunt foarte nemulţumiţi de ordonanţele pe care le-am adoptat împreună. Domnul Ciorbea, care s-a bătut pentru PNL şi Crin Antonescu nu merita acest tratament”, a declarat Victor Ponta.


 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri