Politicienii, în campanie electorală la început de an şcolar. Candidatul care le-a transmis elevilor îndemnul lui Lenin

Data publicării:
incepe scoala copii parinti flori

În plin scandal legat de lipsa manualelor pentru clasele I şi a II-a, Victor Ponta le-a vorbit copiilor de la Colegiul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu despre şcoala viitorului.

Cred că ideea de manual digital, adică acele manuale care pot fi descărcate de orice părinte, de către orice fel de părinte, fără niciun cost, este cu adevărat o reformă pe care trebuie să o facem. Anul viitor, orice fel de calitate voi avea , cu siguranţă vom fi din nou împreună”, a spus premierul.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, le-a transmis copiilor de la o şcoală din Sibiu un mesaj inspirat din liderul bolşevic Lenin.

„Pentru voi, dragi elevi, un singur sfat: Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi. Vă doresc un an şcolar bun”, a spus el.

În faţa elevilor de la Liceul Internaţional de informatică din Bucureşti, Elena Udrea şi-a adus aminte de primii ani de şcoală. Candidatul PMP la Cotroceni se laudă că până în clasa a 8-a fost premiantă, dar la liceu lucurile s-au schimbat.

„Eu la fizică şi la chimie nu am fost foate talentată. Am preferat să schimb profilul din clasa a 10-a după revoluție, am trecut la un profil uman. La fizică am avut cea mai mică notă în liceu, nu mai ştiu, cred că am avut sub 5”, a spus ea.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a deschis anul şcolar la Liceul de Artă din Ploieşti, iar Monica Macovei a fost alături de copiii unei şcoli din Călăraşi.

Despre rostul acestor vizite vorbeşte primarul general al Capitalei, care a participat şi el la deschiderea anului şcolar.

Se trezesc toţi politicienii şi astea să se se bage în seamă”, a spus Sorin Oprescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri