Premierul V. Ponta a venit la Palatul Victoria, unde s-a întâlnit cu Ovidiu Silaghi. Ulterior, a discutat cu C. Antonescu la sediul PNL

Data publicării:
Ponta victor-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu-1

ACTUALIZARE 17.30.  Premierul Victor Ponta a plecat de la sediul PNL, după o întâlnire de aproximativ două ore cu Crin Antonescu şi Daniel Chiţoiu, transmite Mediafax.

Victor Ponta nu a făcut declaraţii nici la sosirea, dar nici la plecarea de la sediul PNL.

Premierul Victor Ponta sosise la sediul PNL la scurt timp după încheierea conferinţei de presă susţinute de Crin Antonescu.

ACTUALIZARE 14.57. Șeful Guvernului s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, dar şi cu liberalul Ovidiu Silaghi, propus pentru a ocupa şefia Transporturilor.

Preşedintele Traian Băsescu declara, luna trecută, că nu are încredere în desemnarea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. „Am observat o ineficienţă totală a lui Ovidiu Silaghi”, a spus șeful statului.

Tot atunci, T. Băsescu a anunțat că își va face publică decizia de numire sau respingere a propunerii lui Ovidiu Silaghi la Transporturi, în data de 23 august, cu două zile înainte de încheierea interimatului lui Victor Ponta.   

ACTUALIZARE 14.30. Președintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat că intenționează să aibă, astăzi, o întrevedere cu Victor Ponta. „Sper ca, în cursul zilei de azi, să ne și întâlnim”, a declarat Crin Antonescu, într-o conferință de presă.

Cei doi lideri ai USL vor discuta, cel mai probabil, despre nemulţumirile PNL privind noile taxe pe care Guvernul și le-a asumat în fața FMI și care ar urma să fie introduse din 2014.

Liberalii s-au opus vehement, în special, impozitării celor care obțin venituri suplimentare din chirii. Aceștia din urmă ar trebui să plătească contribuția la sistemul asigurărilor de sănătate.

Pe de altă parte, au existat tensiuni în USL și după ce Asociația Comunelor din România a susținut că mai bine de 1.000 de primari se află în situație de incompatibilitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri