Propunerea unui ales: concurs de frumusețe în Parlament

Data publicării:
ELENA UDREA -Publimedia-Adrian Stoicoviciu

Alin Popoviciu susţine că mulţi dintre colegii săi de la alte partide au fost încântaţi de idee. Reporterii Digi24 au încercat să afle şi părerea doamnelor: cele mai multe au fost scandalizate şi au refuzat chiar să comenteze.

Deputatul Alin Popoviciu s-a gândit să organizeze concursul de „miss” după o discuţie cu colegi de la toate partidele.

„Fiecare dintre noi încercam să ne lăudăm cu ce avem mai frumos şi mai deştept în partid. Şi am ajuns la concluzia că n-o să ne înţelegem niciodată”, spune Alin Popoviciu, deputat PDL.

Aşa că soluţia a venit firesc. La începutul sesiunii, parlamentarul are de gând să împartă formulare cu patru întrebări, iar aleşii să răspundă: Cine este cea mai frumoasă, cea mai elegantă, cea mai bine îmbrăcată şi cea mai activă doamnă sau domnişoară din Parlament. Alin Popoviciu spune că are susţinerea colegilor.

„Avem mult mai multe probleme importante pentru ţară de dezbătut în Parlamentul României. După un an de zile, Camera Deputaţilor a arătat ca Oituzul - Pe aici nu se trece! Nicio iniţiativă legislativă privind educaţia, sănătatea românilor nu a fost adoptată”, a spus Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD.

Reporterii Digi24 au încercat să aflăm părerea doamnelor. Cele mai multe nu au vrut să comenteze o propunere pe care o consideră ridicolă. Altele n-ar refuza o asemenea competiţie, dar nu mai au vârsta.

„Am 37 de ani şi consider că nu mai am vârsta pentru a participa la asemenea concursuri. Dacă eram şi eu un pic mai tânără, dacă mai aveam 20 şi ceva de ani, atunci aş fi acceptat cu mare drag”, spune Vasilica Miron, senator PPDD.

Alin Popoviciu are şi un mesaj pentru conducerea partidelor: să nu-i influenţeze pe parlamentari să-şi voteze doamnele din partid, ci să lase competiţia să se desfăşoare corect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri