Relu Fenechiu: „Partidele nu se finanțează doar din bani albi.” Victor Ponta: „Sunteți șocați?”

Data publicării:
1903 20fenechiusolo-55713

Condamnarea lui Adrian Năstase în dosarul „Trofeul Calității” a fost o greșeală, consideră Relu Fenechiu, care așteaptă revenirea fostului premier în politică.

România este „o țară care greșește foarte mult”: „A închide un prim-ministru pentru o chestiune pe care mulți politicieni au făcut-o mi se pare o mare greșeală. Partidele nu se finanțează doar din bani albi. Au găsit diverse forme pentru a-și finanța campaniile electorale. Băsescu, cu mâna pe inimă, spune că dumnealui a folosit doar bani albi în campania electorală. Să fim serioși”, a afirmat ministrul.

Crin Antonescu:„E greu de spus care sunt toți oamenii politici

Rugat să comenteze afirmația lui Relu Fenechiu, liderul Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a evitat să dea un răspuns ferm, abordând chestiuni de formă: „Cred că e o afirmație excesivă. În primul rând pentru că nu a putut verifica domnul Fenechiu și nu poate nimeni verifica - dintre politicieni, vreau să zic -, toate campaniile tuturor oamenilor politici. Sau poate, știu și eu, domnul Fenechiu se referă numai la anumiți oameni politici, în anumite poziții.

E greu de spus care sunt toți oamenii politici, dacă ne gândim la toți candidații la Parlament din 20 de ani, la alegerile locale... Mi se pare o afirmație excesivă”, a concluzionat Crin Antonescu.

Victor Ponta: „Și este o surpriză generală? Sunteți șocați de acest lucru? Nu vreți totuși să fim mai puțin ipocriți?”

Premierul Victor Ponta vine cu un răspuns tranșant. Ca și în alte dăți, când declara că democrat-liberalii au furat mai mult ca social-democrații, el îmbrățișează 100% poziția lui Relu Fenechiu: „Și este o surpriză generală? Sunteți șocați de acest lucru? Nu vreți totuși să fim mai puțin ipocriți?”, a spus primul-ministru.

Ella Moroiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri