Deputatul independent Sebastian Ghiţă susţine că DNA duce o campanie împotriva principalilor lideri politici români. În faţa colegilor săi, în discursul prin care şi-a susţinut nevinovăţia în dosarul în care DNA a cerut aprobare pentru reţinerea şi eventuala sa arestare, Sebastian Ghiţă a spus că în ultima perioadă sunt vizate de procurori soţiile politicienilor. Printre acestea s-ar afla şi Daciana Ponta.

 

„Aminteam despre dosarul soţiei lui Klaus Iohannis. Am văzut-o toţi pe soţia lui Liviu Dragnea, inculpată pentru o faptă minoră de acum 10 ani. Acuzaţia gravă era că nu şi-a sancţionat două colege care au întârziat la program. Am aflat altă informaţie secretă din dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti. Atât de secretă încât este cunoscută. Se chinuie de trei luni să-i facă dosar şi soţiei lui Victor Ponta. În speranţa că vor fabrica încă un dosar acestei familii”, a afirmat Sebstian Ghiţă în discursul ţinut la tribuna Camerei Deputaţilor.

Deputatul spune că a aflat de pe internet informaţia despre presupusele eforturi ale procurorilor DNA de a-i face Dacianei Ponta un dosar penal.

„Nu vi se pare că asistăm la o piesă de teatru absurd, în care adevărul nu mai contează, iar denunţătorii devin parteneri de încredere ai statului de drept?”, a adăugat Sebastian Ghiţă.

Citiți și:

Sebastian Ghiţă nu poate fi reținut și arestat. Deputații au respins cererile DNA

Sebastian Ghiță: „Nu m-am născut să fur statul român”

Dezvăluirile unui fost procuror. Numele lui Victor Ponta, în dosarul lui Sebastian GhiţăUrmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!