S-a întâlnit Klaus Iohannis cu Traian Băsescu? Ce spune Ambasada Statelor Unite

Data publicării:
klaus iohannis

Eu nu m-am întâlnit cu președintele Traian Băsescu. Evenimentul la care a fost fotografiată mașina mea a fost un eveniment care a fost în zonă, la vila Dante, unde am participat la o întâlnire nepublică, întâlnire de adio pentru vechiul însărcinat cu afaceri (ale SUA, Duane Butcher – n.r.), este o confuzie regretabiă. Când vor avea întâlniri de interese publice vă voi spune eu. Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire cu președintele Băsescu a fost, dacă îmi amintesc bine, la începutul lui 2008, de atunci nu ne-am mai întâlnit și nu ne-am mai căutat”, a spus Klaus Iohannis, președintele PNL.

„M-am uitat și eu azi pe acele fotografii, chiar știu foarte bine și unde este Lac 3, reședința domnului Băsescu, poarta aceea verde pe care intră mașina domnului Iohannis, știu foarte bine și unde e reședinta atașatului american, pentru că e vila Dante, cea pe care Guvernul a alocat-o. Poate a greșit drumul, poate a intrat din greșeală, voia să se ducă în dreapta şi a luat-o în stânga. Nu înțeleg de ce trebuia să nu spună adevărul”, a acuzat Victor Ponta.

Ambasada SUA a confirmat organizarea evenimentului la vila Dante.

În după-amiaza zilei de 10 iulie am găzduit la vila Dante un eveniment la care au participat mulţi oaspeţi români şi străini. Ambasada SUA nu face publice listele de invitaţi la evenimentele sale", a precizat purtătorul de cuvânt al Ambasadei SUA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri