Sebastian Ghiță: Președintele Iohannis e în pragul demisiei, din cauza unui posibil dosar

Data publicării:
sebastian ghita inquam-2
Foto: INQUAM

Sebastian Ghiţă, deputat: „Eu nu m-am născut să fur. Nu cred că pentru plăcerile sadice ale unor oameni care se bucură de arestari și de durerile oamenilor trebuie să hrănim cu denunțuri această mașinărie cruntă care a adus în malaxorul ei 4 milioane de români”.

A fost reacţia la cald a deputatului Sebastian Ghiţă imediat după ce a aflat că ai săi colegii l-au scăpat de emoţii. Cererea nu a întrunit suficiente voturi.

„Voturi pentru - 107 , voturi contra - 176, abținere - una și îmi permit să spun și un Nurofen, că l-am găsit acolo”, a anunțat Mircea Dolha, deputat PNL.

După terminarea votului, Sebastian Ghiţă nu a mai avut răbdare să aştepte rezultatul oficial şi a vrut să intre în sala în care se se numărau bilele.

În faţa plenului, într-un discurs de aproape 20 de minute, Sebastian Ghiţă a zugrăvit portretul unei Românii controlate de procurori, în care oamenii politici şi familiile lor trăiesc sub teroarea ameninţărilor cu dosare.

„Președintele Iohannis e în pragul demisiei, din cauza unui posibil dosar pe care cumva soția îl poate avea. (...) Am văzut-o toți pe soția lui Dragnea, inculpată pentru o faptă minoră de acum 10 ani. (...) Se chinuie de trei luni să-i facă dosar și soției lui Ponta”, a afirmat deputatul Sebastian Ghiță de la tribuna Parlamentului.

Administraţia Prezidenţială neagă că ar exista un dosar pe numele primei-doamne şi că preşedintele ar intenţiona să îşi dea demisia.

Liviu Dragnea a ironizat problemele pe care fosta sa soţie le are cu DNA. (Reporter: Şi dumneavoastră sunteţi vizat de un dosar. Am văzut că soţia dumneavoastră fost chemată la DNA.) Pe cazul acela chiar nu am ce să spun. Cazul e foarte clar, un caz de mare corupţie. Ce să comentez aici?!”, a declarat Liviu Dragnea.

Sebastian Ghiţă susţine că se fac presiuni asupra sa ca să îl denunţe pe Victor Ponta.

„Aveţi informaţii că soţiei dumneavoastră i se pregăteşte un dosar?” a fost întrebat fostul premier.

„Da. Am citit pe site-uri. De unde aflăm toate informaţiile despre dosare”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier apare în dosarul lui Sebastian Ghiţă. El i-ar fi propus unui procuror din Ploieşti propulsarea într-o funcţie importantă, în schimbul unor informaţii din anchete pe care ar fi trebuit să i le ofere deputatului. Magistratul în cauză, aflat acum după gratii, a recunoscut existenţa unei astfel de înţelegeri. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri