Sebastian Ghiță: Un partid nu poate fi nici CAP! Nu s-a terminat viața la lupta cu Ion Iliescu

Data publicării:
Sebastian Ghita-Mediafax Foto-Octav Ganea

„Știm tot, facem tot, nu ne pasă de oameni. Nu se mai poate. Iliescu a spus ca un partid nu poate fi o corporație, eu într-o corporație înțeleg legi, ordine, nu poate fi nici un CAP un partid”, a spus Sebastian Ghiță la Digi24.

Cât despre plecarea din PSD acesta a precizat că se va întoarce atunci când din PSD va dispărea comunismul și corupția.

Nu s-a terminat viața la lupta cu Ion Iliescu și am încredere că Ponta și colegii mei au ințeles ce au votat românii, noi trebuie sa ne schimbam și sper ca Ponta va avea mintea și puterea să o facă. Fără eticheta de comunism, fără cei prin casele cărora au trecut mascații, fără lipsa de competitivitate, fără această lipsă de pragmatism pe care azi o afișăm uneori”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Ion Iliescu, scrisoare deschisă către membrii si simpatizanții PSD: Scuza că Victor Ponta ar fi pierdut pentru că eu aș fi comunist e o mizerie și un act de lașitate

„Refuz să primesc lecții și de la oameni care pun interesul personal înaintea interesului public, care nu au demonstrat nimic în politică, în schimb au reușit să îndepărteze oamenii de partid, prin aroganță și dispreț. Astfel de oameni, ajunși în fruntea partidului, sunt printre motivele pentru care românii nu l-au votat pe Victor Ponta în turul doi”, a scris președintele de onoare al PSD. 

Plătim acum prețul confuziei ideologice din ultimii zece ani. Nu deplasarea spre centru o putem reproșa PSD. Ea este firească, până la urmă, ținând cont de schimbările din societate.

Ce trebuie să ne reproșăm este obsesia noastră de a fi acceptați de cei de ”dreapta”, care nu ne vor accepta niciodată, pentru ca suntem adversarii lor firești. Nu pentru ei facem politică, ci pentru cei care se recunosc în valorile și principiile stângii. Și, orice s-ar spune despre noi, la guvernare am fost mai performanți decât dreapta. Dar și despre asta se pare că ne este jenă să vorbim!”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri