Senatorul Tudor Chiuariu s-a autosuspendat din PNL

Data publicării:
chiuariu-2744858-Mediafax Foto-Bogdan Maran-1

Tudor Chiuariu / FOTO: MediafaxFoto

"Am luat decizia de a mă autosuspenda din Partidul Național Liberal, până la clarificarea situației legate de acuzațiile formulate săptămâna trecută. Fac acest gest pentru că nu vreau ca acuzații nefondate să fie prilej de atacuri politice împotriva PNL, partidul în care am intrat acum 18 ani și de care se leagă întreaga mea activitate politică. Le mulțumesc colegilor pentru sprijinul moral. Rămân fidel ideilor și valorilor liberale, pe care le-am promovat în toate funcțiile politice și demnitățile publice pe care le-am deținut", potrivit unui comunicat de presă remis, marți, Mediafax.

Fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu ,a primit trei ani şi şase luni de îmchisoare cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate de ICCJ în dosarul "Poşta Română".

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, sâmbătă, că Tudor Chiuariu a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, după ce ar fi stabilit să primească 2,5 milioane euro, pentru intervenţii privind retrocedarea în cazul lui Sturdza, banii fiind disimulaţi prin încheierea unui contract de asistenţă juridică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri