Traian Băsescu: Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta-Kim-Jong-un!

Data publicării:
lansare victor ponta - fb 2

Am văzut-o, la jurnalele voastre, pentru că îmi era greu să urmăresc un asemenea eveniment în condițiile în care semnăna leit cu ce-am văzut pe la Kim Jong-un ăsta și care se pare că e extrem de atractiv pentru Ponta. Să faci de ziua ta o asemenea manifestare arată că omul ăsta și-a pierdut cumpătul și controlul. Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta-Kim-Jong-un!”, a declarat Traian Băsescu întrebat de Digi24 dacă a urmărit sâmbătă lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Națională.

„Omul ăsta este un kitsch, un fals. Total. Când îl cauți e masterand la Catania, pe urmă constată cu nu mai e, îl cauți doctor îl găsești cu un plagiat, tot CV-ul lui este un fals”, a mai spus șeful statului.

Citiți și: Filmul zilei. Victor Ponta și-a lansat candidatura pe Arena Națională, chiar de ziua lui. Simpatizanții PSD, nemulțumiți de organizare

Victor Ponta îi răspunde Elenei Udrea: Ceauşescu îşi făcea congresele la Sala Palatului, nu pe stadion

Traseul politic al lui Victor Ponta

Președintele, care și-a dat semnătura în favoarea candidaturii Elenei Udrea la Președinție, a explicat și de ce nu îl sprijină pe candidatul PNL: „Iohannis, până acum câteva luni, era susținător al loviturii de stat din vara lui 2012, astăzi e mare democrat!”

„Mi-e greu să privesc la soluțiile lor și să am încredere în ei”, a adăugat Traian Băsescu. Elena Udrea, a mai spus președintele, e mult mai inteligentă decât Ponta și e mult mai cinstită decât Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri