Traian Băsescu, râzând: Cred că Elena Udrea poate să îl bată pe Victor Ponta, fizic, dacă e nevoie, dar în alegeri nu îmi dau seama

Data publicării:
ELENA UDREA -Publimedia-Adrian Stoicoviciu

 

Preşedintele Băsescu a fost întrebat despre şansele Elenei Udrea de a candida la prezidenţiale, în contextul în care unele măsurători indică faptul că ar obţine în jur de 30% într-o finală cu Victor Ponta.

„Din acest punct de vedere, cred că Elena Udrea poate să îl bată pe Victor Ponta, fizic, dacă e nevoie, dar, în alegeri, nu îmi dau seama ce ar putea să facă, de cât ar putea să crească”, a spus Traian Băsescu, râzând, răspunzând întrebării despre şansele Elenei Udrea într-o competiţie electorală la prezidenţiale.

Şeful statului a precizat, în interviul acordat Adevărul Live, că a fost surprins de evoluţia pozitivă a Elenei Udrea, „ca discurs politic, ca atitudine”.

„Va fi un om politic care o să aibă ceva de spus în politica românească”, a menţionat preşedintele Băsescu.

Întrebat dacă ar sfătui-o pe Elena Udrea să intre în competiţia electorală la prezidenţiale, Traian Băsescu a răspuns: „Să mai vedem, după europarlamentare putem discuta”.

„Ce ştiu sigur e că ar fi un opozant necruţător. Dacă ar avea şi şanse, asta nu mai ştiu, deşi, faptul că ar putea avea 30% în condiţiile acestea (într-o finală cu Victor Ponta, n.r.) ... Mai sunt opt luni”, a comentat Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri