T. Băsescu: Demisia lui Varujan Vosganian din Guvern este un act de profundă lașitate. V. Vosganian: Nu trebuia să demisionez!

Data publicării:
vosganian 1

 

Traian Băsescu a precizat că Vosganian ar fi dat „o mie" de funcţii de ministru pentru a nu pierde imunitatea parlamentară.

Preşedintele a spus că actul lui Vosganian se dovedeşte a fi unul de „profundă laşitate".

Varujan Vosganian şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Economiei.

Invitat, marți seară, la emisiunea „Jurnalul de seară” de la Digi24, Varujan Vosganian a răspuns acuzaţiilor şi a explicat votul colegilor săi din Senat: „Camera Deputaţílor şi Senatul nu sunt ghişee cu dicteu automat, ci instituţii care trebuie respectate de mine, ambasada SUA și preşedintele României. Senatul a respectat legea”.

Mai mult, liberalul a menționat că nici nu trebuia să demisioneze din Guvern, dar a făcut-o pentru imaginea Executivului: „Nici n-ar fi trebuit să demisionez. Din moment ce Senatul a stabilit că sunt nevinovat, n-aș fi avut motiv să demisionez”.

Întrebat de ce nu demisionează și din Senat, Varujan Vosganian a fost ușor iritat și a spus că nu înțelege întrebarea. Apoi a explicat că are mandat din partea alegătorior din 42 de comune, care așteaptă să facă ceea ce a promis în campanie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri