Victor Ponta spune că declarațiile președintelui referitoare la noii miniștri propuși sunt un „circ de weekend”

Data publicării:
ponta ponta

Argumentația domnului Băsescu este absurdă. Președintele trebuie fie să facă formalitatea de depunere a jurământului, fie să îi respingă. Are voie să respingă o dată propunerile și în măsura în care o va face în scris oficial, atunci voi nominaliza alte două persoane. Eu fac propunerile, UDMR mi-a propus-a pe doamna Biro, PSD pe domnul Manda. Îndeplinesc condițiile legale, eu cred că amandoi sunt oameni care își pot face datoria”, a spus Victor Ponta, la Digi24. 

În opinia premierului, unicul scop al președintelui - prin solicitarea adresată vineri prin intermediul unei declarații de presă - este de a face scandal. Premierul a calificat intervenția președintelui drept „circ de weekend”.

Președintele Traian Băsescu consideră nepotrivite nominalizările premierului Victor Ponta la ministerele Culturii și Buget, Rozalia Biro, respectiv Claudiu Iulian Manda. Șeful statului a amintit gafa făcută de Biro cu privire la copiii bipezi, în timp ce despre Manda a spus că singura experiență este de director al Casei de Cultură a Studenților din Craiova.

Urmăriți declarațiile complete ale premierului făcute la Digi24 în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri