Traian Băsescu, despre o posibilă candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la Primăria Capitalei: Pe vot direct nu-l văd bine

Data publicării:
agerpres traian basescu calin popescu tariceanu
Foto: Agerpres

Foto: Agerpres

Tăriceanu n-a câştigat niciodată când a fost vorba de vot. Ori a fost cap de listă, ori a fost numit. Îmi aduc aminte cu ce sacrificii a ieşit parlamentar pe la Ilfov, cu nişte artificii. Pe vot direct nu-l văd bine, nici măcar în faţa lui Buşoi”, a declarat fostul preşedinte într-o conferință de presă, după ce președintele ALDE a declarat, într-o emisiune televizată că nu exclude candidatura sa la primăria Capitalei.

Traian Băsescu spune că partidul pe care îl conduce nu ia în calcul o alianță politică înainte de alegerile locale. Fostul președinte a vorbit și despre o soluție pentru „revitalizarea” Capitalei. „Soluția pentru revitalizarea Bucureștiului este revenirea la un singur oraș cu un singur buget. Acum plătim tribut unui orgoliu al lui Adrian Năstase din anul 2002, când eu eram primar general și aveam șase primari PSD și a vrut el să facă șase primari cu buget. Atunci s-au înființat primării de sector ca ordonatori principali de credite și uite așa am ajuns să fie prioritar pentru primării să faci borduri și să pui panseluțe”, crede Băsescu.

La începutul lunii octombrie, fostul președinte declara, într-un interviu la Adevărul Live, că nu exclude o candidatură a sa la funcţia de edil. „Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid, vedem pe urmă”, declara Traian Băsescu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri