Traian Băsescu publică un contract între Crescent și o firmă administrată de Gabriela Firea

Data publicării:
contract crescent firea

„Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi, şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Postarea vine la o zi după ce fostul președinte a acuzat-o pe Gabriela Firea de spălare de bani, afirmând că firma pe care o administra aceasta a luat bani cu împrumut de la Crescent, fără a da banii înapoi.

„Cred că doamna Firea ar fi bine să aibă grijă - și asta nu e șantaj, nu e amenințare, e doar informație publică - dacă își aduce aminte să fi semnat vreo hârtie prin care tot împrumuta așa, an de an, și nu îi dădea înapoi, 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari de la Crescent și îi transfera într-o companie care era în grupul domnului Voiculescu”, a spus fostul președinte.

„Eu cred că organele statului ar trebui să se uite în Grivco să vadă câţi bani au fost transferaţi de la compania Securităţii Crescent în Grivco în perioada 2007-2011, când doamna Firea era administrator la o firmă din grupul Grivco şi doamna Firea, cu mânuţa domniei sale a semnat împrumuturi de la Crescent către compania unde erau administratori, ceva cu Media Press, ceva de genul ăsta, sau Casa Press. A semnat împrumuturi de 400.000 de euro şi 1.800.000 de dolari, pe care se pare că a uitat să-i mai dea înapoi, deci era o spălare de bani, un transfer din banii firmei Securităţii în firma Grivco”, a spus Traian Băsescu.

Dan Voiculescu, aflat în închisoare, a anunțat că îl dă în judecată pe Traian Băsescu pentru aceste declarații.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri