Kelemen Hunor: Condamnăm orice act de şantaj sau ameninţare. În grup nu am luat o decizie, cine doreşte semnează plângerea

Data publicării:
kelemen crop-4


Actualizare 12.20. „Nu poate fi acceptată o astfel de declaraţie şi condamnăm orice astfel de şantaj sau ameninţare. De aici şi până la plângere penală e cale lungă. În grup nu am luat o decizie. Nu e obligatoriu pentru membri, fiecare analizează şi, dacă doreşte individual, semnează. Nu e obligativitate pentru grupurile noastre pentru a semna această plângere penal”, a declarat Kelemen Hunor.  


Plângerea penală va fi depusă mâine la Parchet, de avocatul Lucian Bolcaş.

Traian Băsescu a efectuat un atac mafiot împotriva doamnei senator Gabriela Vrânceanu Firea. Mai mulți parlamentari vor face o plângere penală împotriva președintelui Traian Băsescu pentru infracțiunea de șantaj și amenințare", a spus ieri premierul Victor Ponta.

Potrivit premierului, senatorul Gabriele Vrânceanu Firea a fost amenințată, deoarece face parte din comisia de ancheta în dosarul Nana.

„Am fost ameninţată şi şantajată, dar nu demisionez din Comisia Nana”, a declarat, la rândul său, Gabriela Firea,

„Tot apar documente şi pe măsură ce am săpat avem tot mai multe dovezi că totul a fost o spălare de bani şi aşa zisa legalizare a unor terenuri pe care familia Băsescu le avea de mai mult timp, sunt infracţiuni extrem de grave pentru care, în SUA şi statele membre se aplică pedepse grele. Cercetările sunt la început, iar comisia a solicitat deja ANAF-ului mai multe date.

Vom trimite aceste documente la parchet. Există milioane de documente pe care Parchetul şi Comisia le va avea la dispoziţie”, a spus Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că atât el, cât şi fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana şi că senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului”.

„Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele”, a spus Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri