Valeriu Zgonea, despre polemica privind Roșia Montană: Consider o jignire atitudinea lui Crin Antonescu față de mine

Data publicării:
valeriu zgonea - mfax-2

„Ceea ce este important nu e să facem noi turnee și să intrăm în mine și să ne pozăm cu căști de miner pe cap, ci este să discutăm serios acest proiect, este să se audă vocea tuturor care sunt interesați și să luăm o decizie”, declarase Crin Antonescu duminică seară, la Digi24.

Valeriu Zgonea i-a dat, luni, replica președintelui PNL. „Eu îi port domnului Antonescu un profund respect. Eu o consider ca pe o jignire atitudinea pe care domnia sa a avut-o față de mine personal”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

„Eu am fost muncitor și am făcut facultatea la seral și am învățat că, dacă vrei să ai casca albă în cap, trebuie să îi respecți și pe ceilalți care au alte culori la cască”, a adăugat Valeriu Zgonea.

Duminică, el l-a îndemnat pe Crin Antonescu să vină la Roșia Montană și, luni, a spus și cine a avut această idee. „Unul dintre primarii din zonă este liberal. Domnia sa m-a rugat să spun acest lucru”, a precizat V. Zgonea.

Crin Antonescu a anunţat, la începutul actualei sesiuni a Parlamentului, că el va vota împotriva proiectului de lege iniţiat de Guvern prin care se reglementează inclusiv exploatarea de la Roşia Montană.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri