Valeriu Zgonea, pe picior de plecare

Data publicării:
zgonea birou

Până de curând, biroul lui Valeriu Zgonea era plin de cărţi şi fotografii personale. De când a fost dat afară din PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor a început să-şi strângă lucrurile. A primit o mână de ajutor de la stafful său. Toate cărţile, diplomele şi albumele foto au fost încărcate în mai multe cutii. Acum biroul este aproape gol.

Alina Manolache, reporter Digi24: „Chiar dacă este încă preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea este precaut şi ia în calcul şi cea mai rea varianta. Aceea ca social democraţii să reuşească în cele din urmă să-l revoce. Chiar din momentul în care colegii săi din PSD au început aceste proceduri de revocare, Valeriu Zgonea şi-a luat toate obiectele personale din cabinetul său de preşedinte. Au mai rămas albume de fotografii și documente oficiale.”

Valeriu Zgonea a renunţat la cadourile primite în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Toate au fost lăsate în grija Parlamentului.

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor: „Nimeni nu s-a născut președintele camerei și nu o să moară președintele camerei, am încercat să-mi fac datoria în această funcție. Dacă vrei să schimbi un om cu alt om trebuie să o faci regulametar, legal, când îndeplinești condițiile legale nu-i nicio problemă, până atunci eu sunt președintele Camerei Deputaților.”

În urmă cu doar câteva zile preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spunea că după alegerile din 5 iunie vor fi reluate procedurile de revocare, iar Valeriu Zgonea nu va mai avea cale de atac. Social democraţii evitaăsă spună cine va fi noul şef al Camerei Deputaţilor. Au fost vehiculate numele lui Victor Ponta şi numele lui Florin Iordache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri