Vicepremierul Vasile Dîncu spune că prioritatea sa zero pentru acest an vizează construcția unui proiect pentru România, a unui model de guvernare și schițarea unei noi viziuni pentru un stat mai eficient, mai ieftin și mai inteligent, potrivit Agerpres.

 

Foto: InquamPhotos.com / Octav Ganea

Am prioritățile mele, de om. Am renunțat la toate activitățile mele pentru a mă dedica total acestui guvern, care are ca proiect construcția unui proiect pentru România și, dacă nu este prea mult — îmi cer scuze pentru cum sună—, a unui model de guvernare. Aceasta este prioritatea zero, cu obiectivul meu operațional de a schița o nouă viziune despre stat și a trasa liniile pentru un stat mai eficient, mai ieftin și mai inteligent”, a subliniat Vasile Dîncu.

El a adăugat că dorește ca în România să apară măcar „mugurii încrederii”.

Știu că într-un an nu se poate schimba România, dar cred că orice trebuie să aibă un început. Vreau să aducem mugurii încrederii în România, să arătăm că se poate face mai mult și mai bine, fără gălăgie zilnică, cu modestie și competență”, a spus vicepremierul.

Vasile Dîncu a mai spus că, printre altele, în 2016 vor fi finanțate cel puțin 482 de săli de sport, complexuri sportive, așezăminte culturale, bazine de înot, lucrări de primă urgență, patinoare artificiale, centre sociale, cămine de bătrâni, reparații și consolidări monumente istorice, piețe agro-alimentare etc, dintre care aproximativ 300 au termen de finalizare în acest an.


Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!