Victor Ponta: Adrian Duicu nu a fost la mine. Pentru a evita alte înscenări, mi-am mutat biroul la MApN

Data publicării:
victor ponta guvern fb

Foto: Facebook

Mai mult, spune premierul, și-a mutat biroul.

De astăzi de dimineaţă începând mi-am mutat biroul. Mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa (ministrul Apărării-n.r.), am un birou la Ministerul Apărării Naţionale, aia e unitate militară. Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.r.) era mai civil, aşa”, a spus Victor Ponta la un post de televiziune.

El a adăugat totodată că DNA nu arată că Adrian Duicu ar fi venit efectiv la el, ci că aşa susţinea acesta, potrivit Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti a decis recent arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şefului IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi omului de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu şi-ar fi traficat influenţa în cabinetul lui Victor Ponta și că preşedintele CJ Mehedinţi i-a transmis şefului IPJ Ştefan Ponea că la Guvern se află şi ministrul de Interne de la acea vreme, Radu Stroe, şi că premierul l-a chemat pe şeful IGPR, Petre Tobă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri