Victor Ponta: Sunt un premier mândru și fericit

Data publicării:
victor ponta rade - digi24

A fost adoptat noul Cod Fiscal!!! Sunt un premier mândru și fericit - USL și-a îndeplinit azi TOATE promisiunile economice și sociale!!!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook, într-o actualizare a unui mesaj pe aceeași temă, postat în cursul dimineții.

În respectivul mesaj Victor Ponta spunea că regretă că nu poate fi în Parlament la votul dat pe noul Cod Fiscal prin care cota standard de TVA va fi stabilită la 19%.

Update - A fost adoptat noul Cod Fiscal!!! Sunt un premier mândru și fericit - USL și-a îndeplinit azi TOATE...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, June 24, 2015

Azi este o zi extraordinară pentru economia României și pentru toți cetățenii săi - la ora 15 Camera Deputaților votează Noul Cod Fiscal propus de Guvernul pe care îl conduc / prin acord politic și cu Opoziția cota standard de TVA va reveni la 19% (așa cum era înainte de decizia catastrofală de mărire la 24% luată în 2010 de Băsescu - Boc - Predoiu și restul PDL)!

Regret că nu pot fi azi la acest vot istoric, dar le mulțumesc anticipat tuturor colegilor deputați care vor participa și vor susține azi acest Nou Cod Fiscal!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ulterior el a mai postat un mesaj, în care spune că „scăderea TVA este cea mai bună măsură luată de un Guvern al României în ultimii 10 ani”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri