Victor Ponta îi răspunde Elenei Udrea: Ceauşescu îşi făcea congresele la Sala Palatului, nu pe stadion

Data publicării:
1973968 814552921917930 7365612309522786675 o

Foto: Facebook Victor Ponta

Până la urmă, (Arena Naţională - n.r.) este un loc potrivit pentru evenimente de acest gen. Am văzut că un contracandidat zicea de Ceauşescu care îşi lansa... din câte ţin eu minte, şi mă pricep la istorie mai bine decât doamna care zicea lucrul ăsta, Ceauşescu la Sala Palatului îşi făcea congresele. Deci, să vedem cine îşi face la Sala Palatului ca să vedem cine se ia după Ceauşescu”, a spus Victor Ponta, la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

El a arătat că Arena Naţională nu a fost construită de Ceauşescu şi reprezintă un spaţiu care oferă condiţii civilizate pentru ca un număr mare de oameni să participe la un eveniment sportiv, artistic sau politic.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie aminteşte de manifestările de pe vremea lui Ceauşescu, când toţi se adunau la Bucureşti să scrie numele liderului suprem, adăugând: „Se lansează precum liderul nord-coreean”.

Întrebată cum îşi va lansa candidatura proprie, Elena Udrea a răspuns că evenimentul va avea loc în Sala Palatului şi va fi „o lansare rezonabilă, decentă”.

Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la Preşedinţie. Circulaţia rutieră a fost restricţionată în zona Arenei Naţionale din Bucureşti, traficul fiind închis pe trei străzi şi un bulevard până în jurul orei 20.00.

CAMERA ASCUNSĂ. Victor Ponta, lansare pe Arena Națională. „Ne-a dat bani. 100 de lei”
Sfatul lui Mircea Geoană pentru Victor Ponta
Liviu Dragnea: „Cel mai mare, mai vizionar, mai puternic partid din România e îndrăgostit de țara lui”

Preşedintele PMP, Elena Udrea, spune că lansarea grandioasă arată de fapt dispreţul faţă de oamenii de rând, care aşteaptă locuri de muncă, nu spectacole pe stadioane. Ea a mai spus că acest gen de evenimente îi aminteşte de liderul nord-coreean.

„Să ai o aşa lansare arată dispreţul pe care îl ai faţă de oamenii care aşteaptă locuri de muncă şi să guvernezi bine ţara, nu să te lansezi pe un stadion. (...) Domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean”, a spus Elena Udrea, preşedinte PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri