HREBENCIUC DEMISIE. Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

Data publicării:
Viorel Hrebenciuc-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu-1

Viorel Hrebenciuc a fost audiat luni la DNA ca suspect într-un nou dosar penal FOTO: MediafaxFoto

HREBENCIUC DEMISIE. Cercetat în trei dosare penale, Viorel Hrebenciuc a spus că dorește să nu devină o povară pentru partid și se pune la dispoziția justiției, a explicat Valeriu Zgonea. „Este o decizie unilaterală, îşi depune demisia din funcţiat de deputat.  Mi-a spus că se va pune la dispoziţia organelor judiciare, că are încredere în justiţia din România şi că vrea să meargă demn pe stradă, să se uite demn în ochii fiecărui cetăţean”, a declarat Valeriu Zgonea. „Domnia sa se considera nevinovat”, a adăugat președintele Camerei. 

HREBENCIUC DEMISIE. Viorel Hrebenciuc, primele declarații: Nu mă răzgândesc, revin în 2016

HREBENCIUC DEMISIE. „Gestul domnului Hrebenciuc transmite că nu vrea să fie subiect de discuție pentru PSD, nu vrea să fie principalul subiect de discuție al acestei campanii”, a explicat Valeriu Zgonea.  „Respect decizia sa”, a adăugat liderul social-democrat.

HREBENCIUC DEMISIE. Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai vechi deputați, cu peste 20 de ani de experiență în Parlament, era ales deputat din partea circumscripției nr.4 din Bacău. El era și vicepreședinte al Camerei Deputaților. CV-ul său, AICI.

HREBENCIUC DEMISIE. Viorel Hrebenciuc, pentru care DNA solicita Parlamentului încuviințarea arestării, poate fi arestat acum. Practic, din momentul în care președintele Camerei semnează cererea sa de demisie, postul este vacantat, Viorel Hrebenciuc își pierde calitatea de deputat și este la dispoziția organelor de anchetă.

Viorel Hrebenciuc, acuzat de trafic de influenţă. DNA: Ar fi încercat să afle detalii din anchetele care îl vizau şi să iniţieze o nouă lege a amnistiei
Discuții între V. Hrebenciuc și D. Șova despre amnistie și președinția PSD. V. Ponta: „Nu ne spune DNA pe cine să punem șef la partid”
Ion Iliescu: Nu l-aş crede atât de naiv şi de neiniţiat pe Viorel Hrebenciuc
Mediafax: Viorel Hrebenciuc a aflat informaţii din DNA prin intermediul fostului şef al SPP Dumitru Iliescu
C.T.Popescu: Viorel Hrebenciuc este un taliban al corupției, ar corupe și cămilele
IMUNITATE. Cazul Viorel Hrebenciuc intră în discuția Camerei Deputaților
DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Săptămână decisivă pentru deputații Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam
DNA: Viorel Hrebenciuc le-a promis prinţilor Paul şi Lia intervenţii pentru obţinerea unor imobile
Viorel Hrebenciuc a fost pus sub învinuire în legătură cu fapte de corupţie din cadrul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri