Troc la vârful PSD. Emil Hurezeanu: Domnul Hrebenciuc îi spunea „boss” și chelnerului care-i aducea o cafea

Data publicării:
emil hurezeanu - captura digi24

Și domnul Hrebenciuc, care este un Richelieu al acestor vremuri, și alţii vin din perioada comunistă. Al șaselea mandat la domnul Hrebenciuc, șase ori patru, 24 de ani. E un mandarin prin excelenţă, el le spune interlocutorilor „boss”. Unii dintre boșii reali ai seraiului post-comunist e Viorel Hrebenciuc”, a spus Emil Hurezeanu, jurnalist, la Jurnalul de seară.

Despre faptul că fostul vicepreşedinte al Camerei Deputaților i se adresează lui Dan Șova cu apelativul„boss” (șef – n.r.), Emil Hurezeanu a spus că „domnul Hrebenciuc spunea şi chelnerului de la restaurant, care-i aducea o cafea, boss. Domnul Hrebenciuc are o generozitate în a-i desemna pe ceilalți cu apelativul pe care și l-ar fi dorit, și-l dorește în momentele secrete, doar pentru el însuşi, ieşită din comun”.

În stenogramele procurorilor DNA, în planurile de a-l pune pe Dan Șova președinte PSD, Viorel Hrebenciuc i se adresează acestuia cu apelativul „boss”.

Viorel Hrebenciuc: „Boss, pentru mine, cum să-ți spun ție, să nu fie Liviu. În rest, nu am o problemă. Practic și normal că mă focusez pe tine. E și Vali Zgonea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri