„Independenţii” de la Peştera. 12 consilieri locali din 13 au demisionat din din formațiunile lor politice

Data publicării:
pestera constanta

Consilierii locali din Peştera spun că au aşteptat ani la rând ca localitatea lor să fie pe lista de priorităţi a Consiliului Judeţean, condus timp de 10 ani de prim-vicepreşedintele PSD Nicuşor Constantinescu. Ei susțin că nu au fost sprijiniți financiar pentru proiectele locale. Sătui de această situație, 12 aleșii locali au decis ieri să renunțe la partide.

„De ce să mai stăm acolo, de ce să mai reprezentăm acest partid, când putem să fim independenţi, să ne vedem de problemele cetăţeanului?”, spune viceprimarul Tudorel Grosu, fost preşedinte PSD Peştera.

„Atunci când au venit să le facem campanie au zis că vă vom ajuta! Nici noi n-am întrebat chiar cum şi cu cât, pentru că am zis că ne va ajuta când vom avea nevoie. Nu am fost ajutati si nu am fost sprijiniti cu niciun leu”, spune și Cornelia Ştefănescu, consilier independent, fost PSD.

Un singur consilier din Peștera nu a părăsit barca politică.

„Nu am vrut să-mi trădez partidul. Am încredere în acest partid, aşa micuţ cum este el”, spune Tiberiu Preda, consilier PPDD.

Primarul independent al localităţii se bucură că şi consilierii l-au luat drept model:

„Pentru ce să mai continuăm să ne mai minţim cetăţenii: votaţi cu un partid sau cu altul, când vedem că toţi sunt aidoma, mincinoşi”, spune primarul Valentin Vrabie.

Nu mai departe de anul trecut, Peștera a simţit ce înseamnă dependenţa de Consiliul Judeţean. Comuna a fost lovită de viituri în două rânduri. Pagubele au ajuns la 1,5 milioane de euro. Consiliul Județean nu a alocat bani pentru reparaţii, iar autoritățile locale au refăcut drumurile cu bani de la bugetul local.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri