Prezidențiabilii din 2014 au fost cândva prieteni

Data publicării:
udrea ponta

„Nu contest acest lucru, am avut foarte mulţi clienţi ca avocat. (...) Cu doamna Udrea mă cunosc de când eram procuror şi dânsa era avocat, sunt 15 ani. În cazul respectiv, am legalizat nişte acte. Cu fostul soţ al doamnei Udrea nu am un conflict nici acum", admitea, anul trecut, Victor Ponta, la B1TV.

Acum alta este realitatea. „Eu i-am spus la vremea când am aflat că nu trebuia să îşi ia un avocat atât de prost. Deci domnul Victor Ponta nu este un avocat strălucit ca să îl iei avocat””, a spus Elena Udrea, pentru Adevărul.

În 2006, afacerile se încheiau cu cină în familiile Udrea-Cocoş şi Ponta-Sârbu.

Astăzi, Elena Udrea şi Victor Ponta îşi aruncă invective.

Pălăria de premier este mare pentru domnul Victor Ponta, iar cea de preşedinte îl depăşeste. O să îi cadă pe ochi”, a spus Elena Udrea.

Acelaşi tipar, alţi actori politici. Victor Ponta şi Cristian Diaconescu. Şapte ani colegi în PSD şI la guvernare, astăzi duşmani.

Domnul Ponta, dacă este onest şi dacă este corect faţă de societate trebuie să plece din funcţia executivă pe care o deţine”, a afirmat Cristian Diaconescu.

Klaus Iohannis şi Victor Ponta au fost şi ei pe aceeaşi baricadă politică. În 2009, Victor Ponta şi Crin Antonescu îl propuneau pe primarul Sibiului prim-ministru.

Ulterior, lucrurile s-au mai schimbat. „Guvernul Ponta este incapabil să ducă România la prosperitate. Guvernul Ponta a băgat căruţa în glod”, a spus Klaus Iohannis.

Şi poveştile de prietenie şi ură pot continua la nesfârşit. Cu Elena Udrea şi Monica Macovei şI cu ceilalţi candidaţi ce şi-au anunţat intenţia de a participa la prezidenţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri