Cură de slăbire extremă. O adolescentă a ajuns la spital după ce a înghițit vată îmbibată cu băuturi energizante

Data publicării:
spitalul sfantul spiridon iasi

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a ajuns la spital după ce a ţinut o cură de slăbire găsită într-o revistă. Fata a înghiţit vată îmbibată cu băuturi energizante, convinsă fiind că astfel va reuşi să scape de mai multe kilograme. 

Tânăra de 16 ani dintr-o comună săracă din Vaslui a fost internată ieri la spitalul judeţean din Vaslui, după ce le-a spus părinţilor că are dureri abdominale insuportabile. Medicii i-au făcut spălături stomacale şi au reuşit să o salveze.

Va mai sta, însă, două zile, în spital şi apoi se va întoarce acasă. Medicii spun că va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a depăşi acest episod. Metoda folosită de tânără pentru a slăbi este una despre care nici medicii nu au mai auzit şi este una foarte periculoasă. Tânăra a citit într-o revistă despre o metodă nouă de slăbit, pe care nu a ezitat să o pună în practică.

De aici şi până la a ajunge pe mâna medicilor nu a fost decât un pas. Un pas pe care tot mai multe tinere obsedate să arate precum modelele din reviste îl fac, ne atrag atenția specialiștii în psihologie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri