VIDEO. Gândaci în pâine la Spitalul Județean din Constanța. DSP a anunțat o anchetă

Data publicării:
paine gandaci

Mirela Constandache, preşedintele Asociaţiei naţionale a pacienţilor - filiala Constanţa, a declarat la Digi24 că au fost sesizați de mai mulți pacienți cu privire la condițiile din Spitalul Județean din Constanța. Ea a precizat că în urma verificărilor făcute s-au confirmat informațiile date de pacienți. Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor - filiala Constanţa a precizat că problemele sunt n special la secția Neurologie, iar situația durează de „circa o săptămână-zece zile”.

„Am vizitat spitalul, am vrut să intrăm la domnul director general, nu am avut acces. Consilierul meu a vrut să intre la directorul medical, mai că a fost dat afară. Nu am avut cu cine să discutăm și atunci am sesizat televiziunile”, a declarat Mirela Constandache, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor - filiala Constanţa, pentru Digi24.

Președintele ANP a precizat că un pacient în comă vegetativă a fost internat de circa opt luni de zile și nu i s-a dat atenția cuvenită.

„Unele din cadrele medicale spuneau: și-așa nu mai e nimic de făcut, și-așa o să moară”, a menționat Mirela Constandache.

„Cred că este o excepție la secția de Neurologie, sunt și secții foarte bine dotate, foarte curate”, a mai spus ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri