Fiţi alături de Daria! Este apelul nostru către dumneavoastră, cei de acasă. La doar 10 ani, Daria suferă de o formă agresivă de cancer. O puteţi ajuta dacă trimiteţi bani în contul fundaţiei Man sau dacă sunaţi sau trimiteţi un SMS la numărul 8870 (donaţie 10 lei), disponibil doar în reţeaua Digi, sau SMS la numărul 8828 cu textul "Daria" în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone (donaţie 2 euro). Mai multe apeluri şi SMS-uri înseamnă mai multe şanse ca fetiţa să învingă în lupta cu această boală cumplită.

 

Embed:

Daria are 10 ani. Îi place să înveţe şi este mereu cu zâmbetul pe buze. De câteva săptămâni însă, viaţa ei s-a schimbat. A fost diagnosticată cu o boală cumplită: cancer osos.

Nicoleta Ţună, mama Dariei: Un copil în situaţia asta nu te poate vedea pe tine plângând ca părinte pentru că prima reacţie este să refuze să lupte, pentru că te vede pe tine suferind şi preferă să nu mai fie el decât să suferi tu.

Familia a primit vestea în urmă cu o lună, cu doar câteva zile înainte ca Daria să împlinească 10 ani.

Valentin Ţună, tatăl Dariei: Am simţit că viaţa mea s-a oprit în acel moment. Din 26 ianuarie suntem în aceeaşi zi. Din acel moment nu ştiu decât spital, copil, mâncare, să-i fie bine.

Totul a început cu o durere de spate, după ora de sport. Părinţii fetitei au crezut că o sa treacă, dar nu s-a întâmplat asta. Când au văzut că durerile nu cedează, au mers la medic pentru investigatii.

Nicoleta Ţună, mama Dariei: Am luat rezultatul la RMN care pe mine m-a îngenunchiat. Boala e local avansată în sensul că tumora a prins şi muşchii fesieri şi un pic din peritoneu.

Gheorghe Burnei, şeful clinicii de Ortopedie Pediatrică, Spitalul de Copii Marie Curie: Este o formă rară de cancer un cancer osos cu potenţial de evoluţie rapid şi potenţial crescut de metastazare.

Părinţii au început o cursă contracronometru pentru viaţa Dariei. Fetiţa are nevoie de tratament cu citostatice, iar apoi de o operaţie dificilă în străinătate, unde şansele de supravieţuire sunt mai mari.

Valentin Ţună, tatăl Dariei: Ea probabil că nu va mai fi 100% recuperată, dat fiind că jumătate de bazin probabil că va fi îndepărtat, dar avem speranţa să ajungem acolo, de acolo facem o reconstrucţie. Am înţeles că sunt diferite metode cu prelevare de la părinte. Acolo să ne vedem.

MODALITĂŢI DE DONARE:

1.  SMS sau apel telefonic

SMS sau apel la 8870,număr disponibil doar în reţeaua Digi

Valoarea unui SMS/apel este de 10 lei

şi/sau

SMS la 8828 cu textul "Daria"

Număr disponibil în reţelele Orange, Telekom Romania Mobile, Vodafone

Valoarea donaţiei este de 2 Euro. Suma alocată cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţeaua Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost retinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Campanie realizată cu sprijinul fundaţiei Ringier, Orange România, Telekom România Mobile si Vodafone România

2. VIRAMENT BANCAR

Puteţi face o donaţie ÎN LEI în contul deschis la ING Bank, Sucursala Oradea, de Fundaţia Man sau ÎN EURO, direct pe numele tatălui Dariei. 

Alături de Daria!

Cont LEI: RO45INGB0007008197068916, ING Sucursala Oradea, titular Fundaţia Man.

Cont EURO:RO18INGB0000999904848938, ING Sucursala Brâncoveanu Bucureşti, titular Valentin Ţună

3. PAYPAL

În contul PayPal: tunavalentin@yahoo.com

Embed:
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!