Aproape 270 de călători au fost prinşi fără bilete în trei trenuri

Data publicării:
politia gara tren CFR FB

Aproape 270 de călători au fost prinşi fără bilete în trei trenuri care mergeau de la Bucureşti spre Târgovişte, Feteşi şi Craiova, majoritatea plătind pe loc tariful de taxare în tren, potrivit CFR Călători citat de News.ro.

politia gara tren CFR FB
Facebook

Controlul a fost făcut miercuri, de echipe de la CFR Călători, Poliţia Transporturi Feroviare Bucureşti şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov, în trenurile R9109, Bucureşti Nord - Târgovişte, R8013, Bucureşti Obor - Feteşti şi IR 1597 Bucureşti - Craiova, cu care călătoreau peste 1.000 de pasageri.

Dintre călătorii prinşi fără bilete, 236 au plătit pe loc tariful de taxare în tren, iar pentru 33 au fost întocmite procese verbale de contravenţie, deoarece au refuzat achitarea biletului.

În trenul R9109 Bucureşti Nord – Târgovişte, din cei aproximativ 80 de călători, 10 au plătit bilet la tariful de taxare în tren, iar pentru 13 au fost întocmite procese verbale de contravenţie.

Dintre cei 550 de călători din trenul R8013 Bucureşti Obor - Feteşti, 112 au plătit bilet în tren, iar altor 20 le-au fost întocmite procese verbale de contravenţie.

În trenul IR1597 Bucureşti - Craiova, cu care călătoreau peste 400 pasageri, 114 au plătit biletul la tariful din tren.

În punctele de oprire unde nu sunt case de bilete, călătorii au obligaţia să cumpere legitimaţii de călătorie de la personalul de tren, la un tarif similar celui de la casa de bilete, a precizat CFR Călători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri