AFACERE. Au lăsat multinaţionalele în care lucrau şi acum vând cosmetice bio în ţară şi în străinătate

Data publicării:
endea

Andreea şi Răzvan au început propria lor afacere după ce au terminat studiile la Timişoara. În 2011 au demisionat de la corporaţiile pentru care au lucrat aproape un deceniu şi au început să facă produse cosmetice şi de îngrijire, toate naturale.

Ideea le-a venit după ce câţiva prieteni le-au lăudat săpunurile. De la producţia pentru consumul propriu până la a vinde şi altora a fost doar un pas. S-au mutat într-un sat liniştit de lângă Oradea şi, de la 10 clienţi, au ajuns acum la peste 400. Cu răbdare şi foarte multă atenţie au creat săpunuri şi şampoane cu miresme de levănţică, ghimbir, scorţişoară sau cafea.

Munca e împărţită, Andreea, chimist de profesie se ocupă de reţete, iar Răzvan este responsabil cu distribuţia şi promovarea produselor.

Toate produsele cosmetice folosesc uleiuri naturale de import. Asta după ce fiecare reţetă a fost testată de Andreea între 6 şi 12 luni, modificată şi ajustată pentru a fi cât mai aproape de perfecţiune.

90 la sută din produsele lor se vând online, iar cei care comandă primesc cosmeticele direct la uşă.

Produsele cosmetice sunt cumpărate de clienţi din Bucureşti, Timişoara, Oradea, dar şi din Statele Unite, Norvegia sau Olanda.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri