Directorul ambulanţei Gorj, destituit, după ce o gravidă a aşteptat două ore ambulanţa

Data publicării:
ambulanta clasica

Ancheta desfăşurată de Direcţia Sănătate Publică Gorj a atras după sine şi ultimele măsuri în ceea ce priveşte cadrele medicale implicate în această situaţie. De departe, cea mai serioasă sancţiune a primit-o directorul medical al serviciului de ambulanţă, care va fi destituit pe motiv că nu a gestionat bine această situaţie.

Medicul care ar fi trebuit să însoţească ambulanţa de la Târgu Jiu la Bumbeşti – Jiu, unde se afla gravida, a primit o amendă de 2.000 de lei iar şefa de tură a serviciului de ambulanţă a primit, de asemenea, o amendă de o mie de lei. Nici managerul serviciului de ambulanţă nu a scăpat basma curată, el a primit un avertisment. Un avertisment a primit şi medicul de la spitalul din Bumbeşti – Jiu, unde gravida a fost prima dată, pe motiv că nu a întocmit actele necesare pentru ca gravida să ajungă la spitalul din Craiova.

O femeie din Bumbești-Jiu, însărcinată cu gemeni, a așteptat două ore o mașină de Ambulanță

Săptămâna trecută, o femeie din Bumbeşti-Jiu a aşteptat două ore pentru o ambulanță. Femeia era însărcinată cu gemeni în luna a șaptea și avea sângerări și contracții. Medicii de aici au cerut ca o salvare de la spitalul din Târgu Jiu să vină să o preia pe pacientă, însă ambulanţa s-a lăsat aşteptată.

Directorul Serviciului de Ambulanță din Târgu-Jiu spune că a fost nevoie de două ore pentru ca o ambulanță să ajungă la Spitalul din Bumbești-Jiu, tocmai pentru că medicul care a făcut solicitarea pentru mașina de ambulanță nu ar fi indicat spitalul unde era solicitată.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri